KUTU KUIH RAYA KETUK-KETUK AIDILFITRI 2017

11:30 AM

Korang pernah main kutu kan? Kalau tak pernah tapi korang mesti tau konsep main kutu kan. Biasa yang common sekali main kutu duit. Kalau kat kampung-kampung ada buat kutu barang-barang dapur. Kutu tupperware pun ada jugak! Macam-macam lah.

Kali ni aku nak perkenalkan kutu kuih raya untuk 2017ni. Macam kutu-kutu sebelum ni, korang just baya bulan-bulan ikut jumpah yang ditetepkan until Mei. Dan June nanti proses pengeposan kuih raya akan dijalankan. Means sebelum raya korang dapat kuih yang korang order tu.

Kalau korang tunggu dekat-dekat nak raya baru beli, mungkin korang akan terasa duit banyak keluar. Memandangkan sebekas kuih raya pun boleh tahan harga dia sekarang. Jadi, dengan join kutu kuih raya ni, korang tak de la terasa sangat duit tu keluar banyak. kan..kan..

PAKEJ 5 Balang:

-Bulanan RM37.50 
-Mula dari FEB hingga MEI
-Sebelum raya dapat Cookies



PAKEJ 10 Balang:

#Bulanan RM75.00
#Mula dari FEB hingga MEI
#Sebelum raya dapat Cookies

FREE POSTAGE jika:

Cookies : 24 Balang keatas (plus/minus 50-55biji sebalang)
Kraker/Kerepek : 17 Balang keatas.

Hubungi: Hidayah 013 970 2337

Nak Tester kit pun ado tau. Bolerase dulu. Tapi kalau aku dah alang-alang tu beli je banyak-banyak terus. Brand Ketuk-Ketuk Aidilfitri ni dijamin sedap weh.



Acaner?Cun tak? Pikir ape lagi. Moh le...

You Might Also Like

0 Comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images