MAIN-MAIN KUTU

9:00 PM

KETUK-KETUK AIDILFITRI jenama kuih raya yang memang kegemaran semesta alam. Hatta, Kau tengok serdak-serdak kuih dalam bekas dia pun kau terliur. Tu kau tengok serdak je, bau kau tak cium lagi. Memang menggoda.

Seingat aku la..dah dua tahun memang dok makan kuih raya keluaran Ketuk-Ketuk Aidilfitri ni. Memang tidak mengecewakan. Kalau tetamu datang memang licin. That is why we all serve the best only for those mai raya rumah kami. Hikss~

So, raya tahun ni kelihatannya semakin hampir,so korang masih belum terlambat kalau nak join main kutu kuih ni. Nanti dekat-dekat nak raya dah dapat kuih. Tak ada la nakkluar duit sekali gus beli kuih last minute yang korang akan rasa  "Ala..banyaknya duit habis..." 

Kalau start main kutu dari sekarang,korang tak akan terasaduit korang habis banyak. And..and..and..paling awesome bila korang bole usha-usha baju raya and shawl raya and kasut raya yang lelawa kat IG or Fb tu..haaa tak ade la dok garu kepala nak save duit untuk kuih raya lagi sebab korang dah bolemenyimpan sikit-sikit dengan main kutu. Best kan..best kan..hehe

PAKEJ KUIH RAYA KKAF 2017 batch #2 telah dibuka! 🌷Pakej 5 balang🌷
🍪 bulanan RM25 SAHAJA
🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017
🍪 sebelum raya dapat cookies 🌷Pakej 10 balang🌷
🍪 bulanan RM50 SAHAJA
🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017
🍪 sebelum raya dapat cookies

Mudahkan?

Cookies anda tentukan sendiri... Pilihlah yang mana berkenan di hati... Anda tentukan apa yang anda inginkan... Kami sekadar memberi pilihan... Lagi cepat anda menyimpan, lagi rendah komitmen bulanan anda.

Hubungi :
0139702337 (hidayah)
#kuihraya #mainkutu #kutukuih #ketukketukaidilfitri #ketukketukramadhan #jjcm #jalanjalancarimakan #makanmakan #makansedap #biskut #biskutraya #cookies #cookiesraya #doorgift #perlis #kedah #cookiessedap #sayajual #sayajualmurah

PAKEJ KUIH RAYA KKAF 2017 batch #2  telah dibuka!


🌷Pakej 5 balang🌷
 🍪 bulanan RM25 SAHAJA
 🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017
🍪 sebelum raya dapat cookies


🌷Pakej 10 balang🌷
 🍪 bulanan RM50 SAHAJA
🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017
🍪 sebelum raya dapat cookies

 Mudahkan? Cookies anda tentukan sendiri... Pilihlah yang mana berkenan di hati... Anda tentukan apa yang anda inginkan... Kami sekadar memberi pilihan... Lagi cepat anda menyimpan, lagi rendah komitmen bulanan anda.

Hubungi : 0139702337 (hidayah)

 #kuihraya  #mainkutu  #kutukuih  #ketukketukaidilfitri  #ketukketukramadhan  #jjcm  #jalanjalancarimakan  #makanmakan  #makansedap  #biskut  #biskutraya  #cookies  #cookiesraya  #doorgift  #perlis  #kedah  #cookiessedap  #sayajual  #sayajualmurah

You Might Also Like

0 Comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images