SAPU-SAPU TERUS LICIN

11:00 PM

Pompuan ni kalau tak ada losyen tak sah. Walau pun pompuan tu tak berapa care pasal penjagaan diri, at least dia mesti pernah ada sebotol kecik/besar losyen seumur hidup dia. Trust me. At least sebijik botol. Perempuan ni kan Lembut sifatnya, harusla kena ada pelembut untuk kulit-kulit mereka. Hikss~



Tadi pagi ada terbaca pasal seorang laki ni dia share pasal rahsia perempuan. Dia cakap first, pompuan suka bermanja. Ok, boleh terima. Sekasar mana pun perempuan tu  dia mesti ada sifat manja dalam diri dia. Even dia tomboi sekalipun sure dalam hati ada taman beb. Lumrah perempuan.

Second, Penulis tu tulis pompuan suka surprise. Bole la. Bagi aku everybody suka surprise even lelaki. Cakap, sape tak suka hadiah or berita gembira? Tell me..

Third, tamak. Seriously perempuan tamak? What kind of perempuan tu? Tamak mende wei? aku ilek je..

And last one, pompuan senang cemburu. Baca ayat dia..'senang'.. er..hello kaum adam, uollss rilek je ke kalau your girl sembang mesra dengan lelaki? Lelaki ni, setahu aku kalau pompuan dia puji lelaki lain pun dia dah jeling senget-senget je kat pompuan tu. Everybody ada sifat cemburu ape..

You Might Also Like

0 Comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images