KUIH RAYA 2017

2:00 PM

Kutu kuih raya?

Macam ni, kutu kuih raya adalah bayaran ansuran kuih raya. Korang tak perlu nak bayar full payment. Cuma bayar tiap-tiap bulan ikut jadual yang dah ditetapkan.

Keistimewaannya:

*Jimat masa dan tak payah susah payah nak cari kuih raya last-last minute.
*Boleh la korang rancang perbelanjaan raya korang dengan lebih awal dan teratur.
*Tak yah nak berebut kuih raya.
*Memang sedap dan diyakini dan dipercayai bersih.
*Halal
*2 minggu sebelum raya dapat kuih.
*Ada banyak pilihan yang mata korang akan terjojol nak pilih

Berminat boleh terus whatsapp : 0139702337 (Hidayah)

Image result for ketuk ketuk aidilfitri

You Might Also Like

0 Comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images